(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Žirafa
Potřebné ingredience
Světlý korpus, pařížská a světlá šlehačka, višňový a meruňkový gel, broskve, potah pravý marcipán, váha 2,6 kg
Postup přípravy
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
daskas1
(upraveno)
16. 11. 2012, 17:14
Alinka2
(upraveno)
16. 11. 2012, 19:07
@daskas1
Zrušený účet
(upraveno)
16. 11. 2012, 15:48
Ježíš to je nádhera! Jednou chci být taky tak šikovná
Alinka2
(upraveno)
16. 11. 2012, 19:06
@
Zuzko děkuji, vždyť šikovná jste, teď jen trochu praxe a uvidíte, dorty budou parádní
Zuzikk
(upraveno)
16. 11. 2012, 12:51
:o))) juuuuu je krásná!! také jsem dělala takovou:o)
Alinka2
(upraveno)
16. 11. 2012, 12:54
@Zuzikk
hned jsem koukla Zuzko, je krásná . Já ji dělala pro kamarádovu maminku, fotku jsme našli na netu na jiných stránkách a mě přišla úplně geniální
Zuzikk
(upraveno)
16. 11. 2012, 13:41
@Alinka2
jj taky jsem jí obšlehla z vebu díky